Malzemeler:
2 paket pötibör
bisküvi
2 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı kakaolu fındık kreması
2 kaşık labne
2 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı kakaolu fındık kreması
2 kaşık labne
1 su bardağı
fındık ya da ceviz
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı süt.
Süsleme için:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı süt.
Süsleme için:
Hindistan
cevizi, Antep fıstığı, ceviz, fındık veya renkli şekerlemeler
Yapılışı:
Yapılışı:
Bisküviler
robotta toz haline getirilir. Diğer malzemeler üzerine eklenir ve robot tekrar
çalıştırılır. Azar azar süt ilave edilir. Kıvamını ayarlamak için duruma göre süt
veya bisküvi eklenir. Kabuklu ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar
elde edilir. Hindistan cevizi, şekerlemeler, toz fındık, ceviz ya da Antep
fıstığına bulanır. Tepsiye dizilip buzdolabında 1 saat kadar dinlendirilir.