Malzemeler:
Kişi sayısı kadar çipura
Kuru soğan (halka halka dilimlenecek)
Yeterince sarımsak(soyulacak, doğranmayacak)
Limon (ince dilimlenecek)
Domates (dilimlenecek)
Maydanoz
Tereyağı
Sıvıyağ
Tuz, su
Yapılışı:
Balıklar temizlenip iyice yıkanır. İçlerine soğan, maydanoz, sarımsak ve 2 şer tatlı kaşığı tereyağı doldurulup fırın tepsisine dizilir.
180 der.lik fırında 25-30 dk kadar pişirilir.
çok lezzetli görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilçok teşekkürler.
SilÇok severim ellerine sağlık.
YanıtlaSilteşekkür ederim.
Silmerhaba
YanıtlaSilEllerinize sağlık çok lezzetli görünüyor.Ben de fırında yapıyorum genelde ama hiç su koymuyorum bir de defne yaprağı çok güzel lezzet veriyor,denediniz mi bilmiyorum?
Sevgiler..
teşekkür ederim. evet defne yaprağı çok yakışıyor ama bende kalmamıştı kullanamadım. aslında tarifte belirtsem de iyi olurmuş.
Siloff olsada yesek
YanıtlaSilellerine sağlık
teşekkür ederim. sevgiler.
SilBende böyle yapmayi cok severim cipurayi, ellerine saglik canim harika görünüyor....
YanıtlaSilsağolasın tatlım. bu şekilde hem pratik hem de lezzetli oluyor.
Sil