Malzemeler:
Et(istediğiniz miktarda ve istediğiniz türde)
3-4 adet orta boy patates
3-4 diş sarımsak
1-2 adet orta boy soğan
3-4 adet domates
Salça
Arzu edilen baharatlar, tuz
Yapılışı:
Ben dana gerdan kullandım. Önce haşladım. Ardından kuşbaşı şeklinde doğradım. Patatesleri soyup elma dilimi şeklinde doğradım. Tepsinin tabanına dizip üzerine etleri yaydım. Soğan ve sarımsağı az yağda soteledikten sonra salçayı, doğranmış domatesleri, tuzunu ve baharatları ekleyip domatesler biraz yumuşayana kadar pişirdim. Bu sosu tepsideki malzemenin üzerine yaydıktan sonra 180 derecede 1 saat kadar pişirdim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.