Malzemeler:
- Yeterince simit (daha önce tarifini verdiğim şu SİMİT tarzında olanlardan; belki özel bir ismi de vardır. Ve bence diğer daha açık renkli olanlarla aynı lezzet yakalanamaz. Onların tadı biraz fazla şekerli oluyor çünkü)
- Dilimlenmiş ya da rendelenmiş kaşar
- Süt
Yapılışı:
Simitleri önce iki dilime ayırdım. Sonra da ortasını açacak şekilde böldüm. Aralarına yeterince kaşar yerleştirip kaşarların dökülmemesi için üzerine bastırarak sıkıştırdım. Daha sonra her yanını süte buladım ve ısınmış olan tost makinesinde pişirdim.
Hepsi bu kadar. Anlatması da yapıp yemesi de çok basit. İster kahvaltıya, ister ikindi çayına hazırlayın.
Bu arada, blogumu pek güncel tutamama nedenim, fotoğrafta görülen o minik elin sahibi. Kendisini tutmak pek mümkün olmuyor, uyanıkken başka şeyle zaten ilgilenemiyorum, uykusu da sorunlu. Öyle olunca buralara uğrama fırsatını nadiren yakalıyorum.
Sevgilerimle...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.